
Amerikietiškas pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
160 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | romas |
120 gramų | margarinas |
120 gramų | cukrus (pabarstymui) |
6 vienetai | kriaušės (arba obuoliai) |
10 valgomųjų šaukštų | uogienė (slyvų) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus (pabarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Minkštą margariną sudėkite su kiaušinių tryniais ir ištrinkite iki putų, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų, supilkite pieną, citrinų sultis, įmaišykite miltų bei kepimo miltelių mišinį, o galiausiai – standžiai išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą tešlą supilkite į riebalais išteptą bei miltais išbarstytą kepimo formą. Kriaušes (arba obuolius) nulupkite, perpjaukite išilgai į keturias dalis, kiekvieną dalį dar 5-7 kartus negiliai skersai įpjaukite (griežinėlių nereikia išskirstyti!) ir išdėliokite ant tešlos. Kepkite maždaug 45 min. iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį ir dar karštą pyragą aptepkite marmelado bei romo mišiniu ir apibarstykite kristaliniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Morkų meduolis
-
Žuvies pyragas
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Mėlynių pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Elzaso tortas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Kakavinis pyragaitis
-
Everestas
-
Drezdeno tortas
-
Karamelinis pyragas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
Amerikietiškas pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
160 gramų -
Vanilinis cukrus,
30 gramų -
Romas,
2 valgomieji šaukštai -
Margarinas,
120 gramų -
Cukrus, pabarstymui,
120 gramų -
Kriaušės, arba obuoliai,
6 vienetai -
Uogienė, slyvų,
10 valgomųjų šaukštų -
Cukrus, pabarstymui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą margariną sudėkite su kiaušinių tryniais ir ištrinkite iki putų, suberkite cukraus miltelius, vanilinį cukrų, supilkite pieną, citrinų sultis, įmaišykite miltų bei kepimo miltelių mišinį, o galiausiai – standžiai išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą tešlą supilkite į riebalais išteptą bei miltais išbarstytą kepimo formą. Kriaušes (arba obuolius) nulupkite, perpjaukite išilgai į keturias dalis, kiekvieną dalį dar 5-7 kartus negiliai skersai įpjaukite (griežinėlių nereikia išskirstyti!) ir išdėliokite ant tešlos. Kepkite maždaug 45 min. iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį ir dar karštą pyragą aptepkite marmelado bei romo mišiniu ir apibarstykite kristaliniu cukrumi.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Doma
2014-04-03 19:21
puikus skonis:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...