Varškės ir apelsinų pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai krakmolas (apatinis sluoksnis)
100 gramų cukrus (apatinis sluoksnis)
500 gramų varškė (apatinis sluoksnis)
100 gramų sviestas (apatinis sluoksnis)
150 gramų cukrus (apatinis sluoksnis)
1 valgomasis šaukštas krakmolas (apatinis sluoksnis)
7 valgomieji šaukštai manų kruopos (apatinis sluoksnis)
2 vienetai apelsinų (viršutinis sluoksnis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės ir apelsinų pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų