Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!
Varškės ir apelsinų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | krakmolas (apatinis sluoksnis) |
100 gramų | cukrus (apatinis sluoksnis) |
500 gramų | varškė (apatinis sluoksnis) |
100 gramų | sviestas (apatinis sluoksnis) |
150 gramų | cukrus (apatinis sluoksnis) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (apatinis sluoksnis) |
7 valgomieji šaukštai | manų kruopos (apatinis sluoksnis) |
2 vienetai | apelsinų (viršutinis sluoksnis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Firminis mamos persikų pyragas
- Švelnus pyragas
- Saldutis vyniotinis
- Slyvų pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Močiutės pyragas kitaip
- Trupininis pyragas
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Obuolių pyragas be tešlos
- Pyragas "Magdė"
- Pyragas "Karpatai"
- Vyniotinis su obuoliene
- Trupininis pyragas ,,Ubagas''
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Kisieliaus keksas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Obuolių pyragas
- Vaflinis pyragas
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Keksas "C"
Varškės ir apelsinų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas, apatinis sluoksnis,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus, apatinis sluoksnis,
100 gramų -
Varškė, apatinis sluoksnis,
500 gramų -
Sviestas, apatinis sluoksnis,
100 gramų -
Cukrus, apatinis sluoksnis,
150 gramų -
Krakmolas, apatinis sluoksnis,
1 valgomasis šaukštas -
Manų kruopos, apatinis sluoksnis,
7 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, viršutinis sluoksnis,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180° C.
Apatiniam sluoksniui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Apelsinus nulupti ir sutrinti. Nutarkuoti apelsino žievelės, kad gautųsi 2 valgomieji šaukštai. Žievelę panaudosime viršutiniam pyrago sluoksniui.
Apelsinų tyrelę sumaišyti su cukrumi, krakmolu ir apelsino žievele.
Varškės masę supilti į kepimo formą. Ant viršaus užpilti apelsinų masę.
Paviršių išlyginti.
Kepti apie 45-50 minučių.
Jei mėgstate, į varškės masę galite įberti razinų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...