Pyragas su braškėmis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
170 gramų | miltai |
150 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | aliejaus |
2 saujos | braškės |
2 saujos | šilauogės |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
3 kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti aliejų.
2.
Dėti miltus ir kepimo miltelius. Išmaišyti.
3.
Į tešlą dėti šilauoges ir susmulkintas braškes.
4.
Dėti į kepimo popieriumi išklotą formą.
5.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margaritos varškės apkepas
- Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
- Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
- Dvisluoksnis obuolių pyragas
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Keksas su razinomis
- Minkštutis obuolių pyragas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
- Šokoladinis pyragas "Širdelė"
- Pyragas "Obuolinis"
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Rusiškas morkų pyragas
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Kokosinis obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Mėlynių pyragas
- Purus pyragas
- Marmurinis keksas
Pyragas su braškėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
170 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Braškės,
2 saujos -
Šilauogės,
2 saujos -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
3 kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti aliejų.
Dėti miltus ir kepimo miltelius. Išmaišyti.
Į tešlą dėti šilauoges ir susmulkintas braškes.
Dėti į kepimo popieriumi išklotą formą.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai