300 gramų | jautienos šonkauliai |
250 gramų | ryžiai |
125 gramai | adžikos |
2 vienetai | morkos |
2 galvos | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus ( kepimui) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žirnienė su grybais
- Sriuba su skumbre
- Grybų sriuba
- Bulgariška sriuba
- Greitoji sriubukė
- Firminė Žavintos žuvienė
- Lietuviška kopūstienė
- Trinta špinatų sriuba
- Baltoji brokolių sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Grybų sriuba
- Agurkinė
- Kazlėkų sriuba su jautiena
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Paprikų sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Soti ir greita sriuba
- Raugintų kopūstų sultinys
Charčio sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautienos šonkauliai,
300 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Adžika,
125 gramai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 galvos -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.