2 vienetai | žuvis (2 rūšių, bet kokios mėgiamos) |
1 vienetas | lašiša (arba upėtakių kepsnys) |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | ryžiai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | sultinys (kubeliai) |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
Visas daržoves susmulkiname: bulves supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustome, pomidorus - skiltelėmis. Visas daržoves pakepiname ATSKIRAI, tas labai svarbu :) Į verdantį vandenį sudedame gabalėliais supjaustytas žuvis (išskyrus lašišą), suberiame apkeptas bulves, atskirai sukepintas morkas bei kartu apkeptus svogūnus su česnakais. Užverdame. Suberiame ryžius. Užverdame. Po 5 minučių sudedame keptus pomidorus ir suberiame visus prieskonius. Įdedame lašišos steiką ir supilame grietinėlę. Užverdame ir verdame dar 7-10 minučių ant nedidelės ugnies. Skani ir aromatinga žuvienė paruošta ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čili sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Tiršta daržovių sriuba
- Žirnienė su grybais
- Sriuba su makaronais
- Daržovių sriuba su pupelėmis
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- Šparaginių pupelių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Vengriška žuvienė
- Grybų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Pikantiška daržovių sriuba
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Soti sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Lapienė su mėsa
Firminė Žavintos žuvienė
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, 2 rūšių, bet kokios mėgiamos,
2 vienetai -
Lašiša, arba upėtakių kepsnys,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Sultinys, kubeliai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puiki alternatyva nemėgstantiems tradicinės žuvienės, ypač tinka vaikams ;)
Visas daržoves susmulkiname: bulves supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustome, pomidorus - skiltelėmis. Visas daržoves pakepiname ATSKIRAI, tas labai svarbu :) Į verdantį vandenį sudedame gabalėliais supjaustytas žuvis (išskyrus lašišą), suberiame apkeptas bulves, atskirai sukepintas morkas bei kartu apkeptus svogūnus su česnakais. Užverdame. Suberiame ryžius. Užverdame. Po 5 minučių sudedame keptus pomidorus ir suberiame visus prieskonius. Įdedame lašišos steiką ir supilame grietinėlę. Užverdame ir verdame dar 7-10 minučių ant nedidelės ugnies. Skani ir aromatinga žuvienė paruošta ;)