Paprikas perpjauti į 4 dalis. Išpjauti sėklalizdžius, išskobti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su paprikų gabalėliais, kol suminkštės. Supilti mėsos sultinį ir 20 minučių virti ant silpnos ugnies. Grietinėlę išplakti iki putų. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Sriubą pertrinti per sietelį, pagardinti pipirais, pomidorų tyre, krienais ir cukrumi.
Sriubą pasūdyti ir sumaišyti su puse plaktos grietinėlės. Išpilstyti į lėkštes, papuošti likusia plakta grietinėle ir spragintais migdolais.

Paprikų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | paprika (raudonos) |
125 gramai | svogūnai |
40 gramų | sviestas |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
20 gramų | migdolai (skaldyti) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | pomidorai (tyrė) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Moliūgų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Brokolių trinta sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Cukinijų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Trinta runkelių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Rugpjūčio skonis
-
Saldi agrastų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
Paprikų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, raudonos,
500 gramų -
Svogūnai,
125 gramai -
Sviestas,
40 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų -
Migdolai, skaldyti,
20 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Pomidorai, tyrė,
2 valgomieji šaukštai -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti į 4 dalis. Išpjauti sėklalizdžius, išskobti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su paprikų gabalėliais, kol suminkštės. Supilti mėsos sultinį ir 20 minučių virti ant silpnos ugnies. Grietinėlę išplakti iki putų. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Sriubą pertrinti per sietelį, pagardinti pipirais, pomidorų tyre, krienais ir cukrumi.
Sriubą pasūdyti ir sumaišyti su puse plaktos grietinėlės. Išpilstyti į lėkštes, papuošti likusia plakta grietinėle ir spragintais migdolais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...