Paprikas perpjauti į 4 dalis. Išpjauti sėklalizdžius, išskobti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su paprikų gabalėliais, kol suminkštės. Supilti mėsos sultinį ir 20 minučių virti ant silpnos ugnies. Grietinėlę išplakti iki putų. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Sriubą pertrinti per sietelį, pagardinti pipirais, pomidorų tyre, krienais ir cukrumi.
Sriubą pasūdyti ir sumaišyti su puse plaktos grietinėlės. Išpilstyti į lėkštes, papuošti likusia plakta grietinėle ir spragintais migdolais.

Paprikų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | paprika (raudonos) |
125 gramai | svogūnai |
40 gramų | sviestas |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
20 gramų | migdolai (skaldyti) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | pomidorai (tyrė) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Trinta runkelių sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Trinta bulvienė
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
Paprikų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, raudonos,
500 gramų -
Svogūnai,
125 gramai -
Sviestas,
40 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų -
Migdolai, skaldyti,
20 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Pomidorai, tyrė,
2 valgomieji šaukštai -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti į 4 dalis. Išpjauti sėklalizdžius, išskobti sėklas ir supjaustyti mažais gabaliukais.
Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su paprikų gabalėliais, kol suminkštės. Supilti mėsos sultinį ir 20 minučių virti ant silpnos ugnies. Grietinėlę išplakti iki putų. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje.
Sriubą pertrinti per sietelį, pagardinti pipirais, pomidorų tyre, krienais ir cukrumi.
Sriubą pasūdyti ir sumaišyti su puse plaktos grietinėlės. Išpilstyti į lėkštes, papuošti likusia plakta grietinėle ir spragintais migdolais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...