4 porcijos.
Į puodą supilame kukurūzus, kubeliais supjaustytus konservuotus pomidorus, supjaustytą griežinėliais porą. Įmetame sultinio kubelį. Viską atskiedžiame 1-2 stiklinėmis vandens ir verdame 5 minutes.
Į lėkštės dugną dedame sūrio (jei pjaustytas - vienai lėkštei 1 riekelė). Jei liko poro, užberiame šiek tiek ant sūrio. Ant viršaus užpilame sriubą.
Patarimas: lėkštes pasiruoškite, kol sriuba nebaigė virti. Antraip sūris gali neišsilydyti.
Skanaus!

Greitoji sriubukė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
425 gramai | kukurūzai (konservuoti, skardinė) |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | poras (ketvirtadalis) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
400 gramų | pomidorai (konservuoti savose sultyse, skardinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvienė iš konservų
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Koldūnų sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Pupelių sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Saldi agrastų sriuba
Greitoji sriubukė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, konservuoti, skardinė,
425 gramai -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Poras, ketvirtadalis
- Sūris, fermentinis
-
Pomidorai, konservuoti savose sultyse, skardinė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
4 porcijos.
Į puodą supilame kukurūzus, kubeliais supjaustytus konservuotus pomidorus, supjaustytą griežinėliais porą. Įmetame sultinio kubelį. Viską atskiedžiame 1-2 stiklinėmis vandens ir verdame 5 minutes.
Į lėkštės dugną dedame sūrio (jei pjaustytas - vienai lėkštei 1 riekelė). Jei liko poro, užberiame šiek tiek ant sūrio. Ant viršaus užpilame sriubą.
Patarimas: lėkštes pasiruoškite, kol sriuba nebaigė virti. Antraip sūris gali neišsilydyti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
kotryna
2010-09-07 13:13
puiku %-)
Bent jau kai patys pasidarom zinom kad sveika %-)
-
Arvydas Z
2010-08-02 22:20
Žymiai geresnis skonis būtų, jei porą tame pačiame puode pakepinti ant sviesto prieš pilant į puodą visą kitą :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...