4 porcijos.
Į puodą supilame kukurūzus, kubeliais supjaustytus konservuotus pomidorus, supjaustytą griežinėliais porą. Įmetame sultinio kubelį. Viską atskiedžiame 1-2 stiklinėmis vandens ir verdame 5 minutes.
Į lėkštės dugną dedame sūrio (jei pjaustytas - vienai lėkštei 1 riekelė). Jei liko poro, užberiame šiek tiek ant sūrio. Ant viršaus užpilame sriubą.
Patarimas: lėkštes pasiruoškite, kol sriuba nebaigė virti. Antraip sūris gali neišsilydyti.
Skanaus!
Greitoji sriubukė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 425 gramai | kukurūzai (konservuoti, skardinė) |
| 1 vienetas | sultinys (kubelis) |
| šiek tiek | poras (ketvirtadalis) |
| šiek tiek | sūris (fermentinis) |
| 400 gramų | pomidorai (konservuoti savose sultyse, skardinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Svogūnų sriuba
-
Burokėlių sriuba
Greitoji sriubukė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, konservuoti, skardinė,
425 gramai -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Poras, ketvirtadalis
- Sūris, fermentinis
-
Pomidorai, konservuoti savose sultyse, skardinė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
4 porcijos.
Į puodą supilame kukurūzus, kubeliais supjaustytus konservuotus pomidorus, supjaustytą griežinėliais porą. Įmetame sultinio kubelį. Viską atskiedžiame 1-2 stiklinėmis vandens ir verdame 5 minutes.
Į lėkštės dugną dedame sūrio (jei pjaustytas - vienai lėkštei 1 riekelė). Jei liko poro, užberiame šiek tiek ant sūrio. Ant viršaus užpilame sriubą.
Patarimas: lėkštes pasiruoškite, kol sriuba nebaigė virti. Antraip sūris gali neišsilydyti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
kotryna
2010-09-07 13:13
puiku %-)
Bent jau kai patys pasidarom zinom kad sveika %-)
-
Arvydas Z
2010-08-02 22:20
Žymiai geresnis skonis būtų, jei porą tame pačiame puode pakepinti ant sviesto prieš pilant į puodą visą kitą :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
