425 gramai | kukurūzai (konservuoti, skardinė) |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | poras (ketvirtadalis) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
400 gramų | pomidorai (konservuoti savose sultyse, skardinė) |
Į puodą supilame kukurūzus, kubeliais supjaustytus konservuotus pomidorus, supjaustytą griežinėliais porą. Įmetame sultinio kubelį. Viską atskiedžiame 1-2 stiklinėmis vandens ir verdame 5 minutes.
Į lėkštės dugną dedame sūrio (jei pjaustytas - vienai lėkštei 1 riekelė). Jei liko poro, užberiame šiek tiek ant sūrio. Ant viršaus užpilame sriubą.
Patarimas: lėkštes pasiruoškite, kol sriuba nebaigė virti. Antraip sūris gali neišsilydyti.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Burokėlių-grybų sriuba
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Žirnių sriuba
- Vištienos sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Baravykų sriuba su cukinija
- Arvydo barščiai su aviena
- Trinta bulvienė
- Žuvienė iš konservų
- Pieniška žuvienė
- Raugintų kopūstų sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Greitoji sriubukė
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, konservuoti, skardinė,
425 gramai -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Poras, ketvirtadalis
- Sūris, fermentinis
-
Pomidorai, konservuoti savose sultyse, skardinė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
4 porcijos.
Į puodą supilame kukurūzus, kubeliais supjaustytus konservuotus pomidorus, supjaustytą griežinėliais porą. Įmetame sultinio kubelį. Viską atskiedžiame 1-2 stiklinėmis vandens ir verdame 5 minutes.
Į lėkštės dugną dedame sūrio (jei pjaustytas - vienai lėkštei 1 riekelė). Jei liko poro, užberiame šiek tiek ant sūrio. Ant viršaus užpilame sriubą.
Patarimas: lėkštes pasiruoškite, kol sriuba nebaigė virti. Antraip sūris gali neišsilydyti.
Skanaus!
Komentarai (5)
-
kotryna
2010-09-07 13:13
puiku %-)
Bent jau kai patys pasidarom zinom kad sveika %-)
-
Arvydas Z
2010-08-02 22:20
Žymiai geresnis skonis būtų, jei porą tame pačiame puode pakepinti ant sviesto prieš pilant į puodą visą kitą :-)