Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Rūgštynių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 20 gramų | petražolės |
| 15 gramų | krapai |
| 500 gramų | rūgštynės |
| 100 gramų | grietinė |
| 400 gramų | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Grybų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Petražolių sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Hamburgiška ungurio sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Sriuba su jautiena
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Vengriška žuvienė
-
Greitoji sriubukė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Austrių sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Rūgštynių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Petražolės,
20 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
AUŠRA
2013-05-20 13:22
MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
-
Alda
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
