Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Rūgštynių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 20 gramų | petražolės |
| 15 gramų | krapai |
| 500 gramų | rūgštynės |
| 100 gramų | grietinė |
| 400 gramų | bulvių |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Jogurto sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Sriuba "Charčio"
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Agurkinė
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Čili sriuba
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Soti žuvienė
-
Suomiška žuvienė
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Špinatų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
Rūgštynių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Petražolės,
20 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
AUŠRA
2013-05-20 13:22
MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
-
Alda
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
