
Pomidorų moliūgų sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
500 gramų | moliūgai |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto (obuolių) |
4 riekės | duona (balta) |
500 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pomidorus nulupkite ir minkštimą smulkiai supjaustykite. Sudėkite baltos duonos riekeles. Viską užpilkite vandeniu. Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnakus 2 min. Mažais kubeliais supjaustykite moliūgą. Pomidorus su vandeniu ir duona sumaišykite su pakepintais svogūnais ir česnakais. Nuolat maišant kaitinkite ant ugnies 5-10 min. Įpilkite acto, įberkite prieskonių. Pavirkite 2 minutes. Puodo turinį sutrinkite su trintuvu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Baravykų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Pomidorų moliūgų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pomidorai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Moliūgai,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Actas, obuolių,
1 valgomasis šaukštas -
Duona, balta,
4 riekės -
Vanduo,
500 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus nulupkite ir minkštimą smulkiai supjaustykite. Sudėkite baltos duonos riekeles. Viską užpilkite vandeniu. Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnakus 2 min. Mažais kubeliais supjaustykite moliūgą. Pomidorus su vandeniu ir duona sumaišykite su pakepintais svogūnais ir česnakais. Nuolat maišant kaitinkite ant ugnies 5-10 min. Įpilkite acto, įberkite prieskonių. Pavirkite 2 minutes. Puodo turinį sutrinkite su trintuvu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...