Karštas šokoladas "Skanumėlis"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | juodojo šokolado (plytelėmis) |
| 1 vienetas | pieniško šokolado (plytelėmis) |
| 0.5 litro | pienas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| šiek tiek | lazdyno riešutai |
| šiek tiek | zefyrai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Juodąjį ir pienišką šokoladą susmulkinti į gabalėlius, sudėti į nedidelį dubenėlį, tirpinti ant nedidelės ugnies. Kai pasidarys labai tiršta masė įpilti pieno, įdėti ir maišyti kol sutirštės. Gerai išmaišius galima pilstyti į puodelius ir dėti lazdyno riešutus, migdolus ar kitus priedus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Spurgos iš varškės
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Pudingas iš morkų
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Ryžių desertas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Ridikėlių traškučiai
-
Obuolių vyniotinis
-
Bananai tešloje
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Apelsinų desertas
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Aguoninės formelės
-
Vafliai su graikiniais riešutais
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, plytelėmis,
1 vienetas -
Pieniškas šokoladas, plytelėmis,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 litro -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Lazdyno riešutai
- Zefyrai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juodąjį ir pienišką šokoladą susmulkinti į gabalėlius, sudėti į nedidelį dubenėlį, tirpinti ant nedidelės ugnies. Kai pasidarys labai tiršta masė įpilti pieno, įdėti ir maišyti kol sutirštės. Gerai išmaišius galima pilstyti į puodelius ir dėti lazdyno riešutus, migdolus ar kitus priedus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Konditerė
2016-04-30 13:38
Labai patiko . Skanumėlis.:d
-
Kasia
2011-08-12 20:04
Skanumelisss ;]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
