Apelsinų skonio manų pudingas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės | pienas |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanduo (apelsinų žiedų) |
4 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (rudas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kaitinti pieną ir maišyti jame cukrų, kol cukrus ištirps. Pienui pradėjus garuoti berti manų kruopas ir nuolat maišant virti kelias minutes (ne ilgiau 5 minučių). Baigiant virti dėti apelsinų vandens ir pamaišyti.
2.
Mišinį supilstyti į kepimo indelius ir leisti atvėsti. Įkaitinti orkaitę iki 180 °C ir kepti 10 minučių. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos pudingo paviršių pabarstyti ruduoju cukrumi.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių desertas
- Kriaušės tešloje
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Kepti įdaryti obuoliai
- Spurgytės su kremu
- Bananai tešloje
- Kalėdiniai grybukai
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Creme brulee
- Karštas bananų desertas
- Sūrio pyragėliai
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Daniški pyragaičiai
- Obuolių gėrimas
- Konjako desertas
- Vafliai su bananais
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Kepti obuoliai
Apelsinų skonio manų pudingas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
2 stiklinės -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, apelsinų žiedų,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, rudas,
4 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaitinti pieną ir maišyti jame cukrų, kol cukrus ištirps. Pienui pradėjus garuoti berti manų kruopas ir nuolat maišant virti kelias minutes (ne ilgiau 5 minučių). Baigiant virti dėti apelsinų vandens ir pamaišyti.
Mišinį supilstyti į kepimo indelius ir leisti atvėsti. Įkaitinti orkaitę iki 180 °C ir kepti 10 minučių. Likus 2 minutėms iki kepimo pabaigos pudingo paviršių pabarstyti ruduoju cukrumi.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
jurgita
2013-08-28 12:55
kaip suprast apelsinu vandens?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...