Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.

Kriaušių desertas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
200 mililitrų | vanduo |
50 gramų | juodojo šokolado |
20 gramų | sviestas |
100 gramų | ledai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltijos pyragėliai
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Varškės spurgos
-
Kriaušių desertas
-
Karštas bananų desertas
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Citrinų pudingas
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Creme brulee
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Karštas šokoladas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Kriaušių desertai
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ledai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...