Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Kriaušių desertas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kriaušės |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| 200 mililitrų | vanduo |
| 50 gramų | juodojo šokolado |
| 20 gramų | sviestas |
| 100 gramų | ledai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Citrinų pudingas
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Vafliai su bananais
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Konjako desertas
-
Aronijų pudingas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Ryžių desertas
-
Bananinis desertas
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Virtų kriaušių desertas
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ledai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
