Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.

Sūrio pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
300 gramų | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
10 vienetų | sūris (lydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliai su bananais
-
Ridikėlių traškučiai
-
Imbieriniai blyneliai
-
Creme brulee
-
Šokoladiniai fondantai
-
Apelsinų desertas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Karštas šokoladas
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Bananų sufle
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Jogurtiniai vafliai
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Daniški pyragaičiai
-
Kriaušės su riešutais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Obuolių gėrimas
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Varškės spurgos
Sūrio pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
200 gramų -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, lydytas,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...