Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.

Sūrio pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
300 gramų | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
10 vienetų | sūris (lydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Obuolių gėrimas
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Obuoliai su varške
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Spurgytės su kremu
-
Keptas bananas
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Ryžių desertas
-
Bananų desertas
-
Creme brulee
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Jogurtiniai vafliai
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Obuoliai su varške
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Bananinis desertas
Sūrio pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
200 gramų -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, lydytas,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...