Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.

Sūrio pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | mielės (sausos) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
300 gramų | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
10 vienetų | sūris (lydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konjako desertas
-
Jogurtiniai vafliai
-
Daniški pyragaičiai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Bananinis desertas
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Pudingas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Kriaušių desertai
-
Kepti obuoliai
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Spurgos pavakariams
-
Creme brulee
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Obuolių vyniotinis
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
Sūrio pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
200 gramų -
Mielės, sausos,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, lydytas,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį suberkite miltus, mieles, cukrų, pieną ir aliejų. Tešlą išminkykite.
Palikite tešlą bent 1 valandai, kad pakiltų.
Po to tešlą iškočiokite. Tešlą iškočiokite labai plonai (2-3 mm storio ar dar ploniau).
Tešlą įpjaukite kaip parodyta nuotraukoje ir uždėkite sūrio gabaliuką. Lydytų sūrelių yra pirkti visose didžiosiose parduotuvėse.
Susukite.
Kepkite apie 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...