
Kriaušių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | kriaušės |
3 vienetai | zefyrai (įvairūs) |
100 gramų | baltas šokoladas (arba juodasis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.
2.
Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušės su riešutais
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Sūrio pyragėliai
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Karštas šokoladas
-
Creme brulee
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Pudingas iš morkų
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Baltijos pyragėliai
-
Bananų desertas
-
Ridikėlių traškučiai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Mielinės spurgos
-
Kepti obuoliai
-
Pudingas
-
Kriaušių desertas
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kriaušės,
3 vienetai -
Zefyrai, įvairūs,
3 vienetai -
Baltas šokoladas, arba juodasis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.
Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
pasipisk i subine
2009-06-01 23:35
mmmm :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...