Išminkyti tešlą ir iškloti kepimo formą.
Kepti 180 laipsnių temperatūroj 30 minučių, kol pagrindas švelniai paruduos.

"Apsnigtos avietės"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušinių trynių | |
300 gramų | spelta šviesūs miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
80 gramų | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
Įdarui: | ||
500 gramų | aviečių | |
30 gramų | krakmolas | |
5 vienetai | kiaušinių baltymais | |
80 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Į avietes suberti krakmolą ir gerai išmaišyti.
Ant iškepusios tešlos tolygiai paskirstyti avietes ir pakepti 10 minučių.
Gerai išplakti baltymus su cukrumi.
Ant aviečių paskirstyti baltymus ir pakepti 8 minutes.
Leisti atvėsti.
Skanaus!
Ant iškepusios tešlos tolygiai paskirstyti avietes ir pakepti 10 minučių.
Gerai išplakti baltymus su cukrumi.
Ant aviečių paskirstyti baltymus ir pakepti 8 minutes.
Leisti atvėsti.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Daniški pyragaičiai
-
Aronijų pudingas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Virtų kriaušių desertas
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Kriaušės tešloje
-
Apelsinai obuoliuose
-
Baltijos pyragėliai
-
Kriaušių desertai
-
Citrinų pudingas
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Kriaušių desertas
"Apsnigtos avietės"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaušinių tryniai,
4 vienetai -
Spelta šviesūs miltai ,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
80 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Avietės,
500 gramų -
Krakmolas,
30 gramų -
Kiaušinių baltymai,
5 vienetai -
Cukrus,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išminkyti tešlą ir iškloti kepimo formą.
Kepti 180 laipsnių temperatūroj 30 minučių, kol pagrindas švelniai paruduos.Į avietes suberti krakmolą ir gerai išmaišyti.
Ant iškepusios tešlos tolygiai paskirstyti avietes ir pakepti 10 minučių.
Gerai išplakti baltymus su cukrumi.
Ant aviečių paskirstyti baltymus ir pakepti 8 minutes.
Leisti atvėsti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...