"Apsnigtos avietės"
AUTORIUS:
Aušra
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių trynių
300 gramų spelta šviesūs miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
200 gramų sviestas
80 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
Įdarui:
500 gramų aviečių
30 gramų krakmolas
5 vienetai kiaušinių baltymais
80 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išminkyti tešlą ir iškloti kepimo formą.
Kepti 180 laipsnių temperatūroj 30 minučių, kol pagrindas švelniai paruduos.
2.
Į avietes suberti krakmolą ir gerai išmaišyti.
Ant iškepusios tešlos tolygiai paskirstyti avietes ir pakepti 10 minučių.
Gerai išplakti baltymus su cukrumi.
Ant aviečių paskirstyti baltymus ir pakepti 8 minutes.
Leisti atvėsti.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

"Apsnigtos avietės"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Tešlai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Išminkyti tešlą ir iškloti kepimo formą.
    Kepti 180 laipsnių temperatūroj 30 minučių, kol pagrindas švelniai paruduos.

  2. Į avietes suberti krakmolą ir gerai išmaišyti.
    Ant iškepusios tešlos tolygiai paskirstyti avietes ir pakepti 10 minučių.
    Gerai išplakti baltymus su cukrumi.
    Ant aviečių paskirstyti baltymus ir pakepti 8 minutes.
    Leisti atvėsti.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Aušra
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų