
Baltieji žuvies kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | menkės (file) |
2 vienetai | bulvių |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 stiklinė | sultinys (daržovių ar grybų) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai ((žuviai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta plekšnė padaže
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Įdaryta lazanija
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Keptos kuojos
-
Karpis, troškintas piene
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Skumbrė su citrina
-
Žuvies paplotėliai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Kepta lašiša
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Žuvis ant grilio
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Kepta stinta su krapais
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Ant iešmo keptas ungurys
Baltieji žuvies kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių ar grybų,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai, (žuviai)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...