
Baltieji žuvies kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | menkės (file) |
2 vienetai | bulvių |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 stiklinė | sultinys (daržovių ar grybų) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai ((žuviai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kepsneliai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Troškintas lynas
-
Lašišos vėrinukai
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Jūreivio sapnas
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Išmarinuota žuvis
Baltieji žuvies kotletai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
200 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių ar grybų,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Prieskoniai, (žuviai)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, supjaustykite į kelias dalis ir išvirkite sultinyje. Tada bulves sumaigykite, sudėkite maltą žuvies filė, įmuškite kiaušinį, sudėkite kukurūzus, miltus, berkite truputį druskos ir prieskonių žuviai bei viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...