Karališkoji silkė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 5 vienetai | kiviai |
| 4 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | poras |
| 0.5 stiklinės | saulėgrąžos |
| 0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.
2.
Kivius, porus ir silkę supjaustome riekelėmis.
3.
Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.
4.
Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Lašiša garuose
-
Žuvis tešloje
-
Midijų šašlykai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Kepta lašiša
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Sicilijos ešerys
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Keptas įdarytas karpis
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Tešloje kepta lašiša
-
Karpis su porais
Karališkoji silkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiviai,
5 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Saulėgrąžos,
0.5 stiklinės -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.
Kivius, porus ir silkę supjaustome riekelėmis.
Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.
Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vanda Rickiene
2018-12-17 20:48
Esu gaminus,labai skanu
-
Virginija
2018-12-13 09:37
Labai noriu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
