
Karališkoji silkė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | kiviai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | poras |
0.5 stiklinės | saulėgrąžos |
0.5 stiklinės | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.
2.
Kivius, porus ir silkę supjaustome riekelėmis.
3.
Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.
4.
Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Lašišos kepsneliai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Lašiša garuose
-
Virta žuvis tešloje
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Troškinta lydeka
-
Šamų kotletukai
-
Žuvies pyragas
Karališkoji silkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiviai,
5 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Saulėgrąžos,
0.5 stiklinės -
Graikiniai riešutai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.
Kivius, porus ir silkę supjaustome riekelėmis.
Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.
Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vanda Rickiene
2018-12-17 20:48
Esu gaminus,labai skanu
-
Virginija
2018-12-13 09:37
Labai noriu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...