
Keptas karpis su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | karpis |
150 gramų | vynas (baltas) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
300 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
60 gramų | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | garstyčios (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje kepta lašiša
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvies užkepėlė
-
Keptos plekšnės
-
Lašiša su vaisiais
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Kepta lašiša
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Rūkytas Karpis
-
Redos lašiša
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Žuvies apkepas
-
Karališkas Grill otas
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
Keptas karpis su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
2 kilogramai -
Vynas, baltas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
300 mililitrų -
Sviestas,
60 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Garstyčios, sėklos
- Druska
- Pipirai, kvapnieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...