Keptas karpis su pomidorais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai karpis
150 gramų vynas (baltas)
50 gramų sūris (fermentinis)
300 mililitrų alyvuogių aliejaus
60 gramų sviestas
3 vienetai pomidorai
2 vienetai svogūnai
3 skiltelės česnakas
šiek tiek garstyčios (sėklos)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (kvapnieji, malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas karpis su pomidorais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų