![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | ešerio (jūros, filė) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai (paniravimui) |
300 gramų | grikiai |
šiek tiek | daržovės (džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)) |
2 vienetai | poras |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | pievagrybiai (ar kiti grybai) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies maltiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies kepsneliai
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Keptas karšis
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys, jūros, filė,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, paniravimui
-
Grikiai,
300 gramų - Daržovės, džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)
-
Poras,
2 vienetai - Majonezas
- Pievagrybiai, ar kiti grybai
- Sūris, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Dalia
2010-03-31 14:46
Labai viliojančiai atrodo ;-) , tuoj eisiu bandyti :-D . Ačiū už mintis :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...