3 vienetai | ešerio (jūros, filė) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai (paniravimui) |
300 gramų | grikiai |
šiek tiek | daržovės (džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)) |
2 vienetai | poras |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | pievagrybiai (ar kiti grybai) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša grietinėlės padaže
- Sardelės apsuktos bekonu
- Keptas karpis tešloje
- Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
- Menkė tešloje
- Spalvota jūros ešerio filė
- Kepta stinta
- Orkaitėje kepta lašiša
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Keptas ungurys
- Karpis su porais
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Lašišos šašlykas
- Skani zuvytė
- Kalmarų žiedai tešloje
- Folijoje kepta žuvis
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Skumbrė su svogūnais grilyje
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys, jūros, filė,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai, paniravimui
-
Grikiai,
300 gramų - Daržovės, džiovintos (morkos, svogūnai, krapai)
-
Poras,
2 vienetai - Majonezas
- Pievagrybiai, ar kiti grybai
- Sūris, fermentinis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.
Komentarai (3)
-
Dalia
2010-03-31 14:46
Labai viliojančiai atrodo ;-) , tuoj eisiu bandyti :-D . Ačiū už mintis :super: