Puošimui papildomai reiks:
1 indelis konservuotų kukurūzų
pusė pomidoro
pusė citrinos
4 alyvuogės
truputis petražolių.
Išvalykite lydeką. Svogūną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis.
Lydeką įtrinkite druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir palikite 30 min.
Tuomet nuo lydekos viršaus nuimkite svogūno kubelius ir sudėkite juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilkite vandens, dėkite į ją lydeką, sviestą ir kepkite 200-220° C temperatūros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja. Prieš patiekdami papuoškite konservuotais kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.

Papuošta kepta lydeka
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | jūros lydeka |
1 stiklinė | vanduo |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Šamažuvės filė
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Troškinta žuvis
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Žuvis tešloje
-
Karališkas Grill otas
-
Menkė tešloje
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Žuvies paplotėliai
-
Lašiša su citrina
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies kukuliai
Papuošta kepta lydeka
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka,
1 vienetas -
Vanduo,
1 stiklinė -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puošimui papildomai reiks:
1 indelis konservuotų kukurūzų
pusė pomidoro
pusė citrinos
4 alyvuogės
truputis petražolių.
Išvalykite lydeką. Svogūną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis.
Lydeką įtrinkite druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir palikite 30 min.
Tuomet nuo lydekos viršaus nuimkite svogūno kubelius ir sudėkite juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilkite vandens, dėkite į ją lydeką, sviestą ir kepkite 200-220° C temperatūros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja. Prieš patiekdami papuoškite konservuotais kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
almone
2012-03-11 13:44
;-) gaminau, nėra super,bet valgyti galima
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...