Puošimui papildomai reiks:
1 indelis konservuotų kukurūzų
pusė pomidoro
pusė citrinos
4 alyvuogės
truputis petražolių.
Išvalykite lydeką. Svogūną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis.
Lydeką įtrinkite druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir palikite 30 min.
Tuomet nuo lydekos viršaus nuimkite svogūno kubelius ir sudėkite juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilkite vandens, dėkite į ją lydeką, sviestą ir kepkite 200-220° C temperatūros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja. Prieš patiekdami papuoškite konservuotais kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.

Papuošta kepta lydeka
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | jūros lydeka |
1 stiklinė | vanduo |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas ungurys
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Žuvis su persikais
-
Jūreivio sapnas
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Lazanija su lašiša
-
Žuvis su brokoliais
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Keptas starkis
-
Menkė su apelsinais
-
Kepta skumbrė
-
Spalvota žuvies užkepėlė
Papuošta kepta lydeka
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka,
1 vienetas -
Vanduo,
1 stiklinė -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puošimui papildomai reiks:
1 indelis konservuotų kukurūzų
pusė pomidoro
pusė citrinos
4 alyvuogės
truputis petražolių.
Išvalykite lydeką. Svogūną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis.
Lydeką įtrinkite druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir palikite 30 min.
Tuomet nuo lydekos viršaus nuimkite svogūno kubelius ir sudėkite juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilkite vandens, dėkite į ją lydeką, sviestą ir kepkite 200-220° C temperatūros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja. Prieš patiekdami papuoškite konservuotais kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
almone
2012-03-11 13:44
;-) gaminau, nėra super,bet valgyti galima
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...