2 vienetai | lašiša (filė gabalėliai) |
150 gramų | kuskusas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | paprika (oranžinė) |
1 vienetas | paprika (oranžinė) |
1 vienetas | paprika (oranžinė) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Pirmiausiai supjausčius paprikas griežinėliais dėti jas kepti į orkaitę. Kepti apie 15 minučių arba kol suminkštės.
Apibarstyti lašišą su druska ir pipirais pagal skonį, apšlakstyti citrinos sultimis. Lašišą kepti keptuvėje ant mažos ugnies (vieną pusę 7 minutes ir kitą 7 min.) Kol kepa lašiša, kuskuso kruopas užpilti verdančiu vandeniu iš virdulio, kad apsemtų ir uždengus brinkinti 5 minutes.
Išbrinkus dėti sviestą, pasūdyti ir įspausti citrinos sulčių pagal skonį.
Į lėkštę dėti kruopas, ant jų paprikos griežinėlius ir ant viršaus lašišos gabaleli.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies šašlykai
- Sardelės apsuktos bekonu
- Lašišos šašlykas
- Orkaitėje keptos telapijos
- Pyragas su lašišos įdaru
- Marinuota stinta
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Farširuota lydeka
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Kepta žuvies filė
- Ant iešmo keptas ungurys
- Žuvis su persikais
- Itališki koldūnai
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Karpis, troškintas piene
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Keptos midijos su sūriu
- Saidos filė su ryžiais
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša, filė gabalėliai,
2 vienetai -
Kuskusas,
150 gramų - Druska
-
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Paprika, oranžinė,
1 vienetas -
Paprika, oranžinė,
1 vienetas -
Paprika, oranžinė,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dviems porcijoms.
Pirmiausiai supjausčius paprikas griežinėliais dėti jas kepti į orkaitę. Kepti apie 15 minučių arba kol suminkštės.
Apibarstyti lašišą su druska ir pipirais pagal skonį, apšlakstyti citrinos sultimis. Lašišą kepti keptuvėje ant mažos ugnies (vieną pusę 7 minutes ir kitą 7 min.) Kol kepa lašiša, kuskuso kruopas užpilti verdančiu vandeniu iš virdulio, kad apsemtų ir uždengus brinkinti 5 minutes.
Išbrinkus dėti sviestą, pasūdyti ir įspausti citrinos sulčių pagal skonį.
Į lėkštę dėti kruopas, ant jų paprikos griežinėlius ir ant viršaus lašišos gabaleli.
Skanaus!