
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
šiek tiek | provanso žolelės |
1 vienetas | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
2.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
3.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvis pagal Ingą
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Žuvies pyragas
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Karpis pietums
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Keptas upėtakis
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Folijoje kepta lašiša
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Apelsininė lašiša
-
Kepta lašiša
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai - Provanso žolelės
-
Citrinų sultys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...