Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
šiek tiek | provanso žolelės |
1 vienetas | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
2.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
3.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės kotletukai su baravykais
- Silkės apkepas su ryžiais
- Skumbrė su citrina
- Silkė su džiovintais grybais
- Įdaryti kalmarai
- Žuvis su garstyčiomis
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Menkės apkepas su grybais
- Menkė su apelsinais
- Tešloje kepta lašiša
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Lašišos troškinys
- Karpis su sūrio kepurėle
- Nuostabioji paelija
- Folijoje keptas karpis
- Folijoje kepta skumbrė
- Farširuota lydeka
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai - Provanso žolelės
-
Citrinų sultys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pabarstykite Provanso žolėmis, druska, pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Marinuokite 20 minučių.
Lašišos gabalus sandariai įvyniokite į folija ir pašaukite į 180 - 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Tada atidenkite foliją, dėkite ant viršaus šviežių baziliku ir palikite pabūti orkaitėje 5 minutėms.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...