100 gūželių | vafliai (malti) | |
50 gramų | riešutai (įvairūs (lazdynų, anakardžių, migdolų)) | |
6 valgomieji šaukštai | uogienė (slyvų, su juoduoju šokoladu) | |
Papuošimui: | ||
70 galvų | šokoladas (juodasis (70 proc. kakavos) ) |
Virtuviniu kombainu sumalkite vaflius ir riešutus. Į gautus trupinius sukrėskite uogienę ir viską išmaišykite. Masę sudėkite į mažą kvadratinę skardą (jei norite kvadratėlių ar trikampių saldainių) arba formuokite rutuliukus – triufelius. Išlydykite šokoladą ir juo aptepkite ar jame pavoliokite saldainius. Padėkite šaldytuvą bent porai valandų, kad saldainiai sukietėtų ir atvėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Popsiukai šokolade
- Baltojo šokolado saldainiai
- Kokosiniai rutuliukai
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Karameliniai saldainiai
- Moliūginiai saldainiai
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Rafaelo
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Riešutinis vaflių tortas
- Ledinukai "popsiukai"
- Morengai
- Vynuogės šokolade
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Kalėdiniai ledinukai
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Žiemos skanumynas
- Vaiduokliukai
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vafliai, malti,
100 gūželių -
Riešutai, įvairūs (lazdynų, anakardžių, migdolų),
50 gramų -
Uogienė, slyvų, su juoduoju šokoladu,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas, juodasis (70 proc. kakavos) ,
70 galvų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jei jau išsivirėte slyvų uogienės su šokoladu, tiesiog privalote pasigaminti naminių saldainių su ja. Galite iš pradžių suformuoti plokščią pyragą, kurį vėliau supjaustysite, arba gautą masę tiesiog susukite į mažus rutuliukus ir juos apliekite šokoladu. O gal slyvų uogiene tiesiog pertepkite vaflių lakštus.
Virtuviniu kombainu sumalkite vaflius ir riešutus. Į gautus trupinius sukrėskite uogienę ir viską išmaišykite. Masę sudėkite į mažą kvadratinę skardą (jei norite kvadratėlių ar trikampių saldainių) arba formuokite rutuliukus – triufelius. Išlydykite šokoladą ir juo aptepkite ar jame pavoliokite saldainius. Padėkite šaldytuvą bent porai valandų, kad saldainiai sukietėtų ir atvėstų.