
300 gramų | menkės |
1 vienetas | kiaušiniai |
60 gramų | kukurūzai (malti (miltai)) |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (lydyti) |
Padažui reikės:
Šaukštelis aliejaus, šaukštas smulkiai sukapoto arba 0,5 šaukštelio malto imbiero, 0,5 šaukštelio acto, 2 šaukšteliai cukraus, šaukštelis pomidorų padažo, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, 2 šaukšteliai konjako.
Imbieras 5 min. pakepinamas įkaitintame aliejuje.
Į krakmolą maišant supilama cukrus, actas, pomidorų padažas ir konjakas. Viskas dar pamaišoma, kol pasidaro pasta. (Jei reikia, galima įpilti truputį vandens.) Viskas užpilama ant imbierų ir verdama 5 min., kol padažas sutirštėja.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Keptos plekšnės
-
Krevečių užkepėlė
-
Silkė pataluose
-
Žuvies kukuliukai
-
Virta žuvis tešloje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Keptas starkis
-
Lašiša „My little secret“
-
Žuvies kotletai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Virtas karšis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Lašišos faršo kepsneliai
Žuvis saldžiarūgščiame padaže

- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kukurūzai, malti (miltai),
60 gramų -
Taukai (kiaulių), lydyti,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis supjaustoma plonomis siauromis juostelėmis, šios suvilgomos plaktame kiaušinyje, pavoliojamos miltuose ir 4 min. pakepinamos gerai įkaitintuose riebaluose, po to liepsna sumažinama, įpilama saldžiarūgščio padažo ir dar 2 min. patroškinama.
Padažui reikės:
Šaukštelis aliejaus, šaukštas smulkiai sukapoto arba 0,5 šaukštelio malto imbiero, 0,5 šaukštelio acto, 2 šaukšteliai cukraus, šaukštelis pomidorų padažo, 2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo, 2 šaukšteliai konjako.
Imbieras 5 min. pakepinamas įkaitintame aliejuje.
Į krakmolą maišant supilama cukrus, actas, pomidorų padažas ir konjakas. Viskas dar pamaišoma, kol pasidaro pasta. (Jei reikia, galima įpilti truputį vandens.) Viskas užpilama ant imbierų ir verdama 5 min., kol padažas sutirštėja.
Komentarai (7)
-
Nastia
2008-08-06 14:41
Nenutylima, paskaityk: Padažui reikės: ...
-
(anonimas)
2008-08-06 12:06
o apie imbiera, konjaka, pomidoru padaza ir t.t. ingredientuose nutylima...