Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Kepta plekšnė padaže
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | druska |
| 1 kilogramas | plekšnė |
| 8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 25 gramai | petražolės |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Nuostabioji paelija
-
Eršketas šampane
-
Tuno blyneliai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Keptos plekšnės
-
Plekšnė su padažu
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Įdaryti kalmarai
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Tešloje kepta silkė
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies blyneliai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Troškinta žuvis
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Keptos seliavos
Kepta plekšnė padaže
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Druska
-
Plekšnė,
1 kilogramas -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (9)
-
saulius
2012-10-24 23:37
ryt bandysiu kept %-)
-
Paulius
2011-11-17 15:53
Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...
-
Jurgita
2011-05-16 20:05
Na bandau ragausim...kas per skonis...:)
-
Linas
2009-06-19 20:21
Nagi pabandysiu :taip:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
