Kepta plekšnė padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek acto
šiek tiek druska
1 kilogramas plekšnė
8 valgomieji šaukštai aliejaus
2.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
25 gramai petražolės
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta plekšnė padaže

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.

Reklama:

Komentarai (4)


  • saulius 2012-10-24 23:37

    ryt bandysiu kept %-)


  • Paulius 2011-11-17 15:53

    Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...


  • Jurgita 2011-05-16 20:05

    Na bandau ragausim...kas per skonis...:)


  • Linas 2009-06-19 20:21

    Nagi pabandysiu :taip:


Daugiau receptų