
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | plekšnė |
8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
25 gramai | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Tešloje kepta lašiša
-
Lašiša grilyje
-
Menkė garuose
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Keptas upėtakis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Skani zuvytė
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Žuvis ant grilio
-
Šutintas upėtakis
-
Virtas karšis
-
Keptas karšis
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Žuvytės tešloje
-
Karpis su porais
Kepta plekšnė padaže

- Paruošimo laikas:
- Actas
- Druska
-
Plekšnė,
1 kilogramas -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės,
25 gramai - Juodieji pipirai
Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Komentarai (9)
-
saulius
2012-10-24 23:37
ryt bandysiu kept %-)
-
Paulius
2011-11-17 15:53
Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...
-
Jurgita
2011-05-16 20:05
Na bandau ragausim...kas per skonis...:)
-
Linas
2009-06-19 20:21
Nagi pabandysiu :taip: