Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.

Kepta plekšnė padaže
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | acto |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | plekšnė |
8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
25 gramai | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Farširuota lydeka
-
Karpis, troškintas piene
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Šamažuvės filė
-
Lazanija su lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Troškintas lynas
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Troškinta žuvis su morkomis
Kepta plekšnė padaže
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Actas
- Druska
-
Plekšnė,
1 kilogramas -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma gabalais (jei nedidelės, pjaustyti nereikia), pasūdoma ir sudedama į ugniai atsparų stiklinį indą.
Padažui miltai pakepinami su aliejumi, sudedami smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir pakepinami. Įpilama karšto vandens, acto, pasūdoma, įberiama pipirų. Padažas turi būti grietinės tirštumo.
Padažu užpilama paruošta žuvis ir kepama orkaitėje. Patiekiama atšaldyta tame pačiame inde, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (9)
-
saulius
2012-10-24 23:37
ryt bandysiu kept %-)
-
Paulius
2011-11-17 15:53
Taigi, dviese pabandė ir palaidojo juos, matyt, nes atsiliepimų nebėra...
-
Jurgita
2011-05-16 20:05
Na bandau ragausim...kas per skonis...:)
-
Linas
2009-06-19 20:21
Nagi pabandysiu :taip:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...