Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Troškintas karpis raudonajame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 40 mililitrų | acto |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 vienetai | morkos |
| 5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 40 mililitrų | aliejaus |
| 500 gramų | karpis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies užkepėlė
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvies kukuliai
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Menkės apkepas su grybais
-
Nuostabioji paelija
-
Šamų kotletukai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis ant grilio
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Lašišos suktiniai
-
Kepta žuvis
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Keptas starkis
-
Keptas upėtakis
Troškintas karpis raudonajame padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
40 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
40 mililitrų -
Karpis,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
