Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.

Troškintas karpis raudonajame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 mililitrų | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
40 mililitrų | aliejaus |
500 gramų | karpis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Lašiša garuose
-
Keptos kuojos
-
Midijų šašlykai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Kepta marinuota menkė
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Kepta žuvies filė
-
Papuošta kepta lydeka
-
Žuvis su migdolais
-
Jūreivio sapnas
-
Saida margoje tešloje
-
Redos lašiša
Troškintas karpis raudonajame padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
40 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
40 mililitrų -
Karpis,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...