Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Troškintas karpis raudonajame padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 mililitrų | acto |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
40 mililitrų | aliejaus |
500 gramų | karpis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Armėniškai keptas upėtakis
- Lašiša folijoje
- Žuvies kotletai su grybais
- Žuvis padaže
- Žuvis pagal Ingą
- Kulebekas
- Troškinta žuvis
- Lašišos suktiniai
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Marinuota žuvis su padažu
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Silkė pataluose
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Suktinukai
- Lašiša su pievagrybiais
- Karališkas Grill otas
- Žuvies blyneliai su žalumynais
Troškintas karpis raudonajame padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas,
40 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
40 mililitrų -
Karpis,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...