Troškintas karpis raudonajame padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 mililitrų acto
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai svogūnai
3 vienetai morkos
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
40 mililitrų aliejaus
500 gramų karpis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškintas karpis raudonajame padaže

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų