Saida margoje tešloje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | saida |
150 mililitrų | mineralinis vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
2.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
3.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Ant iešmo keptas ungurys
- Karpis, keptas orkaitėje
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvies spurgytės
- Virta žuvis tešloje
- Žuvis su garstyčiomis
- Žuvies kotletai su grybais
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Eršketas šampane
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Troškinta lydeka
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Virtas karšis
Saida margoje tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Saida,
600 gramų -
Mineralinis vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...