
Saida margoje tešloje
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | saida |
150 mililitrų | mineralinis vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | žuvies prieskonių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
2.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
3.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pudingas
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Keptas karšis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lietuviški "sushiai"
-
Šamažuvės filė
-
Saidos filė su ryžiais
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies kukulaičiai
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašišos šašlykas
Saida margoje tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Saida,
600 gramų -
Mineralinis vanduo,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Žuvies prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apibarstykite prieskoniais. Palikite įsgerti.
Kiaušinius išplakite, pilkite mineralinį vandenį, dėkite miltus, prieskonius, kapotus krapus. Tešla turi būti ganėtinai tiršta.
Keptuvę įkaitinkite, pilkite aliejų, žuvį mirkykite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. SKanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...