Kulebekas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų lašiša
1 vienetas svogūnai
šiek tiek sviestas
1 stiklinė ryžiai (virti)
šiek tiek baltieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek krapai
2 vienetai kiaušiniai
150 gramų grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).


Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.

SKANAUS!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kulebekas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).


Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.

SKANAUS!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų