Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Kulebekas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | lašiša |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | sviestas |
| 1 stiklinė | ryžiai (virti) |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Keptas upėtakis
-
Lašišos vėrinukai
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvis tešloje
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Žuvies kukuliai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Karosai grietinėje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Žuvies kukuliukai
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Lašiša su citrina
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Keptas karpis pomidorų padaže
Kulebekas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Sviestas
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Baltieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
