Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!

Kulebekas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | sviestas |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Lašiša grilyje
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Keptas upėtakis
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptas upėtakis
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Lašiša su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Redos lašiša
-
Kepta žuvis su grybais
Kulebekas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Sviestas
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Baltieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...