Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Kulebekas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | lašiša |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | sviestas |
| 1 stiklinė | ryžiai (virti) |
| šiek tiek | baltieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Karpis su porais
-
Žuvies apkepas
-
Žuvies maltiniai
-
Keptas starkis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta menkė
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Papuošta kepta lydeka
-
Lašišos kepsneliai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Apelsininė lašiša
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvies kepsneliai
Kulebekas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Sviestas
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Baltieji pipirai
- Druska
- Krapai
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės sluoksniuotos tešlos (galima nusipirkti šaldytą parduotuvėse).
Lašišą virti vandenyje 6-10 minučių. Atšalusią supjaustyti smulkiais gabaliukais. Aliejuje arba svieste pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, atvėsinti. Visus igridientus sumaišyti inde (ryžius, lašišą, grietinę, kiaušinius, svogūną, prieskonius, krapus). Sluoksniuotą tešlą patiesti ir sudėti per visą ją įdarą, gražiai suvinioti, užspausti kraštus. Viršų subadyti šakute ir patepti aliejum arba plaktu kiaušiniu. Skardą patepti sviestu arba aliejiumi. Kepti 220C apie 30 minučių.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
