Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Uogų padažas blynams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | likeris (apelsinų) |
100 gramų | gervuogės |
100 gramų | juodieji serbentai |
0.5 stiklinės | cukrus |
100 gramų | aviečių |
200 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Agurkų padažas
- Pomidorų padažas
- Tikra Guacamole
- Raudonasis padažas
- Padažas – marinatas
- Mango padažas
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Padažas virtoms bulvėms
- Sojų paštetas
- Baltas grietinėlės padažas
- Vanilinis padažas
- Konservuota adžika
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Riešutų padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Užtepėlė
- Pieno padažas
Uogų padažas blynams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Likeris, apelsinų,
1 valgomasis šaukštas -
Gervuogės,
100 gramų -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Avietės,
100 gramų -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...