Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Uogų padažas blynams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | likeris (apelsinų) |
| 100 gramų | gervuogės |
| 100 gramų | juodieji serbentai |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 100 gramų | aviečių |
| 200 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojų padažo dažinys
-
Guacamole
-
Krienų-majonezo padažas
-
Kmynų padažas
-
Konservuota adžika
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Kelmučių - marinatas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Čilietiškas padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Žuvies padažas su krienais
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Padažas su avokadu
-
Gvakamolė
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
Uogų padažas blynams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Likeris, apelsinų,
1 valgomasis šaukštas -
Gervuogės,
100 gramų -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Avietės,
100 gramų -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
