Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Uogų padažas blynams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | likeris (apelsinų) |
100 gramų | gervuogės |
100 gramų | juodieji serbentai |
0.5 stiklinės | cukrus |
100 gramų | aviečių |
200 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spanguolių padažas
- Žaliasis padažas bulvėms
- Morkų ir svogūnu padažas
- Padažas – marinatas
- Padažas "Čili"
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Sojų padažo dažinys
- Tikra Guacamole
- Padažas virtoms bulvėms
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Padažas su voveraitėmis
- Kmynų padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Savas pomidorų padažas
- Konservuota adžika
- Česnakinis pesto padažas
- Brokolių padažas
- Medaus padažas
- Salotų padažas
Uogų padažas blynams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Likeris, apelsinų,
1 valgomasis šaukštas -
Gervuogės,
100 gramų -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Avietės,
100 gramų -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...