
Žaliasis padažas bulvėms
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | jogurtas |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
6 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies padažas
-
Česnakinis padažas
-
Spanguolių padažas
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Viskio karamelė
-
Žuvies padažas su krienais
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Grybų padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Mango padažas
-
Krienų užpilas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Kavos padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Jogurtinis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Padažas "Čili"
-
Raudonasis padažas
Žaliasis padažas bulvėms
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jogurtas,
200 mililitrų - Majonezas
- Cukrus
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Garstyčios, padažas
-
Kiaušiniai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
[email protected]
2010-11-13 17:55
Labai skanus padazas,valgiau ir gan daznai valgau Vokietijoje.Tai tradicinis padazas zaliasis,labai ju vertinamas.
-
Jurga
2009-05-24 18:52
Labai skanus ir puikus padazas :jee: :taip: .Patariu ismegynti visiems :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...