Žaliasis padažas bulvėms
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | jogurtas |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
| 1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) |
| 1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | garstyčios (padažas) |
| 6 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas prie kugelio
-
Česnako padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Guacamole
-
Užtepėlė
-
Grybų padažas
-
Olandiškas padažas
-
Imbiero sirupas
-
Jogurto padažas
-
Kmynų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Konservuota adžika
-
Padažas bulvėms
-
Moliūgų kečupas
-
Padažas – marinatas
-
Medaus padažas
Žaliasis padažas bulvėms
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jogurtas,
200 mililitrų - Majonezas
- Cukrus
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Garstyčios, padažas
-
Kiaušiniai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
[email protected]
2010-11-13 17:55
Labai skanus padazas,valgiau ir gan daznai valgau Vokietijoje.Tai tradicinis padazas zaliasis,labai ju vertinamas.
-
Jurga
2009-05-24 18:52
Labai skanus ir puikus padazas :jee: :taip: .Patariu ismegynti visiems :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
