200 mililitrų | jogurtas |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
6 vienetai | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vanilinis padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Džiūvėsėlių padažas
- Kmynų padažas
- Padažas bulvėms
- Grybų padažas
- Voveraičių padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Konservuota adžika
- Padažas virtoms bulvėms
- Česnakinis padažas
- Nektarinų salsa kepsniams
- Avokadų padažas su citrina
- Uogų padažas blynams
- Sojų padažo dažinys
- Arvydo aromatingas kečupas
- Šviežių grybų padažas
- Padažas keptai mėsai
- Pikantiškas padažas
Žaliasis padažas bulvėms
- Paruošimo laikas:
-
Jogurtas,
200 mililitrų - Majonezas
- Cukrus
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai, juodieji
- Druska
- Garstyčios, padažas
-
Kiaušiniai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos.
Komentarai (6)
-
[email protected]
2010-11-13 17:55
Labai skanus padazas,valgiau ir gan daznai valgau Vokietijoje.Tai tradicinis padazas zaliasis,labai ju vertinamas.
-
Jurga
2009-05-24 18:52
Labai skanus ir puikus padazas :jee: :taip: .Patariu ismegynti visiems :super2: