Itališkas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | bazilikas (lapeliai) |
šiek tiek | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Daržovės ir žalumynai stambiai supjaustomi ir patroškinami aliejuje. Po to suneriami miltai, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, supilamas sultinys. Viskas verdama ant mažos ugnies, kol suminkštėja daržovės. Padažas pertrinamas per sietą, pagardinamas čili pipirais ir druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Krienų padažas prie mėsos
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Krienų-majonezo padažas
- Aštri salsa
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Pikantiškas padažas
- Pomidorų padažas picai
- Šokolado padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Raudonas grietinės padažas
- Užtepėlė
- Nektarinų salsa kepsniams
- Saldžiaaštris padažas
- Avokado padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Baltas grietinėlės padažas
Itališkas pomidorų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Bazilikas, lapeliai,
3 vienetai - Petražolės
-
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daržovės ir žalumynai stambiai supjaustomi ir patroškinami aliejuje. Po to suneriami miltai, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, supilamas sultinys. Viskas verdama ant mažos ugnies, kol suminkštėja daržovės. Padažas pertrinamas per sietą, pagardinamas čili pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...