Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Padažas "Čili"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | gvazdikėliai |
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| 500 gramų | pomidorai |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 400 gramų | svogūnai |
| 6 vienetai | paprika |
| 2 vienetai | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | imbieras |
| 1 stiklinė | acto |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Uogų padažas blynams
-
Česnakinis pesto padažas
-
Varškės padažas
-
Baltasis padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Česnakinis padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Pievagrybių padažas
-
Guacamole
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Šokolado padažas
-
Kmynų padažas
-
Tikra Guacamole
-
Avokado padažas
-
Česnakinis padažas
-
Padažas – marinatas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
Padažas "Čili"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Pomidorai,
500 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
