Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.

Padažas "Čili"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | gvazdikėliai |
6 vienetai | juodieji pipirai |
500 gramų | pomidorai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
400 gramų | svogūnai |
6 vienetai | paprika |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | imbieras |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikra Guacamole
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Pomidorų padažas
-
Pieno padažas
-
Spanguolių padažas
-
Užtepėlė
-
Padažas su voveraitėmis
-
Avokadų padažas su citrina
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Dietinis padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Padažas su avokadu
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Salotų padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
Padažas "Čili"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Pomidorai,
500 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...