Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Voveraičių padažas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 galvos | svogūnai |
300 gramų | voveraitės |
šiek tiek | druska |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% ( (35 procentų)) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Brokolių padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Aviečių padažas desertams
- Baltas grietinėlės padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Česnakinis padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Dietinis padažas
- Mango padažas
- Guacamole
- Vanilinis padažas
- Šokolado padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Krienų užpilas
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Krienų padažas
- Citrinų sirupas
- Padažas "Čili"
Voveraičių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
2 galvos -
Voveraitės,
300 gramų - Druska
-
Grietinėlė, 35%, (35 procentų),
100 mililitrų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...