Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.

Voveraičių padažas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 galvos | svogūnai |
300 gramų | voveraitės |
šiek tiek | druska |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% ( (35 procentų)) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Šokolado padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Savas pomidorų padažas
-
Užtepėlė
-
Padažas prie kugelio
-
Krienų užpilas
-
Pieno padažas
-
Riešutų padažas
-
Pomidorų padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Medaus padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Kelmučių - marinatas
-
Sojų paštetas
-
Salotų padažas
Voveraičių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
2 galvos -
Voveraitės,
300 gramų - Druska
-
Grietinėlė, 35%, (35 procentų),
100 mililitrų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...