Pomidorų padažas
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
3 kilogramai | pomidorai |
4 vienetai | paprika |
5 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 galva | česnakas |
1 stiklinė | cukrus |
150 gramų | acto |
5 valgomieji šaukštai | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodi, malti) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas (džiovinti) |
1 arbatinis šaukštelis | kalendra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pomidorus užplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Papriką, svogūnus taip pat supjaustyti gabaliukais. Dėti daržoves į puodą, berti cukrų, druską, prieskonius. Virti apie 1 val. - kol išgaruos dalis skysčio ir masė ims tirštėti (pamaišyti kad nesviltų). Pabaigoj sudėti susmulkintą česnaką ir pilti actą.Viską sutrinti blenderiu iki vientisos masės,dar truputį pakaitinti. Išpilstyti į stiklainius,ir sandariai užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Imbiero sirupas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Pomidorų padažas
- Picos padažas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Raudonas grietinės padažas
- Saldžiaaštris padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Jogurtinis padažas
- Padažas – marinatas
- Spanguolių padažas
- Pomidorų čatni
- Konservuota adžika
- Grybų padažas
- Kelmučių - marinatas
- Savas pomidorų padažas
- Krienų-majonezo padažas
Pomidorų padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Pomidorai,
3 kilogramai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, dideli,
5 vienetai -
Česnakas,
1 galva -
Cukrus,
1 stiklinė -
Actas,
150 gramų -
Druska,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodi, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, džiovinti,
1 valgomasis šaukštas -
Kalendra,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus užplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Papriką, svogūnus taip pat supjaustyti gabaliukais. Dėti daržoves į puodą, berti cukrų, druską, prieskonius. Virti apie 1 val. - kol išgaruos dalis skysčio ir masė ims tirštėti (pamaišyti kad nesviltų). Pabaigoj sudėti susmulkintą česnaką ir pilti actą.Viską sutrinti blenderiu iki vientisos masės,dar truputį pakaitinti. Išpilstyti į stiklainius,ir sandariai užsukti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...