Pomidorų padažas
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
| 3 kilogramai | pomidorai |
| 4 vienetai | paprika |
| 5 vienetai | svogūnai (dideli) |
| 1 galva | česnakas |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 150 gramų | acto |
| 5 valgomieji šaukštai | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai (juodi, malti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 valgomasis šaukštas | bazilikas (džiovinti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kalendra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pomidorus užplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Papriką, svogūnus taip pat supjaustyti gabaliukais. Dėti daržoves į puodą, berti cukrų, druską, prieskonius. Virti apie 1 val. - kol išgaruos dalis skysčio ir masė ims tirštėti (pamaišyti kad nesviltų). Pabaigoj sudėti susmulkintą česnaką ir pilti actą.Viską sutrinti blenderiu iki vientisos masės,dar truputį pakaitinti. Išpilstyti į stiklainius,ir sandariai užsukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų čatni
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Pievagrybių padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Krienų padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Blynelių padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Savas pomidorų padažas
-
Salotų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Padažas – marinatas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Padažas bulvėms
-
Medaus padažas
-
Česnakinis padažas
-
Žuvies padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
Pomidorų padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Pomidorai,
3 kilogramai -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, dideli,
5 vienetai -
Česnakas,
1 galva -
Cukrus,
1 stiklinė -
Actas,
150 gramų -
Druska,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodi, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, džiovinti,
1 valgomasis šaukštas -
Kalendra,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus užplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odeles ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Papriką, svogūnus taip pat supjaustyti gabaliukais. Dėti daržoves į puodą, berti cukrų, druską, prieskonius. Virti apie 1 val. - kol išgaruos dalis skysčio ir masė ims tirštėti (pamaišyti kad nesviltų). Pabaigoj sudėti susmulkintą česnaką ir pilti actą.Viską sutrinti blenderiu iki vientisos masės,dar truputį pakaitinti. Išpilstyti į stiklainius,ir sandariai užsukti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
