
Olandiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
50 gramų | pienas |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tryniai išsukami su sviestu ir pienu. Sviestas ištirpinamas. Visi produktai plakami šluotele, kol pasidaro tirštas užpilas. Jo negalima virinti, nes susitraukia. Padažas pagardinamas citrinos sultimis, citrinos žievele, druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus. Paduodamas prie daržovių, mėsos ir žuvies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokolado padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Medaus padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Česnako padažas
-
Olandiškas padažas
-
Grybų padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Blynelių padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Agurkų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Sojų paštetas
-
Salotų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Žaliasis padažas
Olandiškas padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Pienas,
50 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai išsukami su sviestu ir pienu. Sviestas ištirpinamas. Visi produktai plakami šluotele, kol pasidaro tirštas užpilas. Jo negalima virinti, nes susitraukia. Padažas pagardinamas citrinos sultimis, citrinos žievele, druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus. Paduodamas prie daržovių, mėsos ir žuvies.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...