
Olandiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
50 gramų | pienas |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tryniai išsukami su sviestu ir pienu. Sviestas ištirpinamas. Visi produktai plakami šluotele, kol pasidaro tirštas užpilas. Jo negalima virinti, nes susitraukia. Padažas pagardinamas citrinos sultimis, citrinos žievele, druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus. Paduodamas prie daržovių, mėsos ir žuvies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotų padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Kari padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Aštri salsa
-
Pomidorų padažas picai
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Konservuota adžika
-
Pomidorų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Česnakinis padažas
-
Baltasis padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Šokolado padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
Olandiškas padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Pienas,
50 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai išsukami su sviestu ir pienu. Sviestas ištirpinamas. Visi produktai plakami šluotele, kol pasidaro tirštas užpilas. Jo negalima virinti, nes susitraukia. Padažas pagardinamas citrinos sultimis, citrinos žievele, druska, pipirais ir žiupsneliu cukraus. Paduodamas prie daržovių, mėsos ir žuvies.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...