
Baklažanų suktinukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | baklažanai |
200 gramų | tepamo varškės sūrelio |
50 gramų | feta sūrio |
1 sauja | saulėje džiovinti pomidorai |
1 sauja | krapai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.
2.
Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.
3.
Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.
4.
Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.
5.
Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Įdaryta paprika
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Paprikų valtelės
-
Naminis lavašas
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Šventinis kelmas
-
Įdaryti agurkai
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Silkė su morkomis
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Įdaryti avokadai
-
Sumuštinukai
Baklažanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Tepamas varškės sūrelis,
200 gramų -
Feta sūris,
50 gramų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.
Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.
Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.
Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.
Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...