Baklažanų suktinukai
AUTORIUS:
Tango su Helena,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek baklažanai
šiek tiek tepamas varškės sūrelis
šiek tiek feta sūrio
šiek tiek saulėje džiovinti pomidorai
šiek tiek česnakas
šiek tiek krapai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.
2.
Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.
3.
Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.
4.
Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.
5.
Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.

Populiariausi receptai šią savaitę

Baklažanų suktinukai

Gaminimo eiga:
  1. Baklažaną supjaustome išilgai, per visą ilgį, maždaug 5 mm storio griežiniais.

  2. Sudedame į pasūdytą vandenį ir paliekame maždaug 10-15 minučių. Išimame ir nusausiname.

  3. Baklažano juosteles apkepiname iš abiejų pusių aliejuje, sudedame ant popierinių rankšluosčių kad pašalinti aliejaus perteklių.

  4. Varškę sumaišome su feta, išspaudžiame česnako pagal skonį, dedame smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir gerai viską išmaišome.

  5. Paruoštą masę įsukame į keptas baklažano juosteles.

Receptą atsiuntė Tango su Helena
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų