Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Austrių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | pienas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkinta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
18 vienetų | austrių |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burnočių sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Vengriška žuvienė
-
Agurkų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Žirnių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sriuba "Sveikata"
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Plūdenos sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Daržovių sriuba
Austrių sriuba
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
1 litras -
Petražolės, smulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Austrės,
18 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2011-02-15 22:49
:-D :bloga: %-)
-
mikas ridikas
2010-01-11 14:10
:super:
-
(anonimas)
2010-01-02 12:24
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2009-12-18 21:32
%-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...