Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Austrių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 litras | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkinta) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 18 vienetų | austrių |
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Kopūstų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Čili sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Barščiai su džiovintais grybais
Austrių sriuba
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
1 litras -
Petražolės, smulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Austrės,
18 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2011-02-15 22:49
:-D :bloga: %-)
-
mikas ridikas
2010-01-11 14:10
:super:
-
(anonimas)
2010-01-02 12:24
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2009-12-18 21:32
%-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
