Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Austrių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 litras | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkinta) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 18 vienetų | austrių |
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Pomidorų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Lapienė su mėsa
-
Lapienė
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Pomidorų moliūgų sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Daržovių sriuba
Austrių sriuba
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
1 litras -
Petražolės, smulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Austrės,
18 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2011-02-15 22:49
:-D :bloga: %-)
-
mikas ridikas
2010-01-11 14:10
:super:
-
(anonimas)
2010-01-02 12:24
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2009-12-18 21:32
%-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
