Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Austrių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | pienas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkinta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
18 vienetų | austrių |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška žirnienė
-
Sūrio sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Avižienė su grybais
-
Burokėlių sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Soti žuvienė
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Svogūnienė su aviena
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
Austrių sriuba
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
1 litras -
Petražolės, smulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Austrės,
18 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2011-02-15 22:49
:-D :bloga: %-)
-
mikas ridikas
2010-01-11 14:10
:super:
-
(anonimas)
2010-01-02 12:24
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2009-12-18 21:32
%-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...