Burokėlių sriuba su kukuliais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | jautienos faršas (Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
| 4 vienetai | bulvių (Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
| 1 vienetas | burokėliai (Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 vienetas | morkos | |
| šiek tiek | česnakas | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
| šiek tiek | prieskoniai mėsai | |
| Patiekiant: | ||
| 200 gramų | grietinė | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais. Buroką nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Užpilame vandeniu ir verdame.
2.
Morką nulupame ir sutarkuojame. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Viską pakepiname ant sviesto ir sudedame į jau vedančią sriubą.
3.
Jautienos faršą suminkome su prieskoniais ir formuojame norimo dydžio kukulius. Juos dedame į puodą su jau verdančia sriuba. Viską vedame apie 20 - 30 minučių.
4.
Sriubą paskaniname grietine. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Soti žuvienė
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Rūgštynių sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Pieniška sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Žuvienė iš konservų
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Žirnių sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Jogurto sriuba
Burokėlių sriuba su kukuliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Jautienos faršas, Ilzenbergo dvaro ūkio,
500 gramų -
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkio,
4 vienetai -
Burokėliai, Ilzenbergo dvaro ūkio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Česnakas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Prieskoniai mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais. Buroką nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Užpilame vandeniu ir verdame.
Morką nulupame ir sutarkuojame. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Viską pakepiname ant sviesto ir sudedame į jau vedančią sriubą.
Jautienos faršą suminkome su prieskoniais ir formuojame norimo dydžio kukulius. Juos dedame į puodą su jau verdančia sriuba. Viską vedame apie 20 - 30 minučių.
Sriubą paskaniname grietine. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
