
Burokėlių sriuba su kukuliais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | jautienos faršas (Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
4 vienetai | bulvių (Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
1 vienetas | burokėliai (Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | morkos | |
šiek tiek | česnakas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | prieskoniai mėsai | |
Patiekiant: | ||
200 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais. Buroką nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Užpilame vandeniu ir verdame.
2.
Morką nulupame ir sutarkuojame. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Viską pakepiname ant sviesto ir sudedame į jau vedančią sriubą.
3.
Jautienos faršą suminkome su prieskoniais ir formuojame norimo dydžio kukulius. Juos dedame į puodą su jau verdančia sriuba. Viską vedame apie 20 - 30 minučių.
4.
Sriubą paskaniname grietine. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnienė su aviena
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Greitoji sriubukė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Sriuba „Minestrone“
-
Koldūnų sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Burokėlių sriuba
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Šamienė
-
Pievagrybių sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Burokėlių sriuba su kukuliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Jautienos faršas, Ilzenbergo dvaro ūkio,
500 gramų -
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkio,
4 vienetai -
Burokėliai, Ilzenbergo dvaro ūkio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Česnakas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Prieskoniai mėsai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais. Buroką nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Užpilame vandeniu ir verdame.
Morką nulupame ir sutarkuojame. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Viską pakepiname ant sviesto ir sudedame į jau vedančią sriubą.
Jautienos faršą suminkome su prieskoniais ir formuojame norimo dydžio kukulius. Juos dedame į puodą su jau verdančia sriuba. Viską vedame apie 20 - 30 minučių.
Sriubą paskaniname grietine. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...