Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės.
Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį.
Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min.
Prieš baigiant virti pasūdyti.
Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.

Vengriški barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | mėsa |
600 gramų | rūgštynės (špinatai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Paprikų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Lauros šaltibarščiai
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
Vengriški barščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
400 gramų -
Rūgštynės, špinatai,
600 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės, kapotos
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės.
Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį.
Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min.
Prieš baigiant virti pasūdyti.
Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...