| 50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 300 gramų | grybai (miško) |
| 2 vienetai | burokėliai (švieži) |
| 2 vienetai | sultinys (kubeliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 100 gramų | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
Burokėlius ir morką sutarkuokite, pusė svogūno susmulkinkite, pasidėkite atskirame inde.
Užvirinkite puodą su 2.5L vandens, sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius. Kai bulvės pusiau išvirs, sudėkite keptus grybus. Pavirkite 10 min., po to sudėkite burokėlius, morkas, svogūną. Pagardinkite pipirais, įdėkite druskos jei trūksta ir dar pavirkite 15 min. Po to supilkite grietinėlę, pavirkite 2 min ir valgykite su juoda ar balta duona.
Labai skanu!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų sriuba
-
Linos sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Pupelių sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Vengriški barščiai
-
Trinta bulvienė
-
Daržovių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
Miško grybų ir burokėlių sriuba
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, miško,
300 gramų -
Burokėliai, švieži,
2 vienetai -
Sultinys, kubeliai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Bulvės,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pakepinkite grybus su pusė svogūno, kol sultys išdžius (be aliejaus).
Burokėlius ir morką sutarkuokite, pusė svogūno susmulkinkite, pasidėkite atskirame inde.
Užvirinkite puodą su 2.5L vandens, sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius. Kai bulvės pusiau išvirs, sudėkite keptus grybus. Pavirkite 10 min., po to sudėkite burokėlius, morkas, svogūną. Pagardinkite pipirais, įdėkite druskos jei trūksta ir dar pavirkite 15 min. Po to supilkite grietinėlę, pavirkite 2 min ir valgykite su juoda ar balta duona.
Labai skanu!
Komentarai (10)
-
Justinas
2011-06-27 11:13
kur jau nebus skanu, kai skonio stipriklių (sultinys) privarot :D
-
Sandra
2010-09-16 15:03
labai skani isvire :super:
-
romas
2010-08-25 07:52
tikiu,kad bus faina sriuba,šiandien į mišką ir grybiene veru.
-
Silvija
2010-08-24 18:29
skanumelis :pabuciuotas:
-
romas
2010-01-07 14:26
Ryt ir aš darysiu barsčius su grybais.
-
EDITSMILE
2009-10-19 20:49
:parselis: Begu ir as daryti!
-
Darius
2009-08-29 19:33
geri barsciai :super: :super:
