Nuploviau ir nusausinau špinatus.
Nulupau ir kubeliais supjausčiau bulves.
Ištirpinau sviestą keptuvėje ir pakepinau svogūnų laiškus ir supjaustytus špinatus.
Viską sudėjau į puodą, pripiltą 1,5 litro vandens. Pridėjau druskos, pipirų. Kai užvirė, primažinau ugnį ir viriau 30 minučių.
Kai sriubą nukėliau nuo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau grietinę ir viską sutryniau su elektriniu trintuvu.
Kartu su sriuba pateikiau supjaustytų ridikėlių. Skanu su balta duona :)

Špinatų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 vienetai | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
25 gramai | sviestas (nesūdytas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
300 gramų | špinatai |
150 gramų | bulvių |
40 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaliaropių sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Trinta aguročių sriuba
-
Bulbienė
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Meksikietiška sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Sūrio ir duonos sriuba
Špinatų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Ridikėliai,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
-
Sviestas, nesūdytas,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Špinatai,
300 gramų -
Bulvės,
150 gramų -
Svogūnai, laiškai,
40 gramų
Gaminimo eiga:
Nuploviau ir nusausinau špinatus.
Nulupau ir kubeliais supjausčiau bulves.
Ištirpinau sviestą keptuvėje ir pakepinau svogūnų laiškus ir supjaustytus špinatus.
Viską sudėjau į puodą, pripiltą 1,5 litro vandens. Pridėjau druskos, pipirų. Kai užvirė, primažinau ugnį ir viriau 30 minučių.
Kai sriubą nukėliau nuo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau grietinę ir viską sutryniau su elektriniu trintuvu.
Kartu su sriuba pateikiau supjaustytų ridikėlių. Skanu su balta duona :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...