Nuploviau ir nusausinau špinatus.
Nulupau ir kubeliais supjausčiau bulves.
Ištirpinau sviestą keptuvėje ir pakepinau svogūnų laiškus ir supjaustytus špinatus.
Viską sudėjau į puodą, pripiltą 1,5 litro vandens. Pridėjau druskos, pipirų. Kai užvirė, primažinau ugnį ir viriau 30 minučių.
Kai sriubą nukėliau nuo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau grietinę ir viską sutryniau su elektriniu trintuvu.
Kartu su sriuba pateikiau supjaustytų ridikėlių. Skanu su balta duona :)

Špinatų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 vienetai | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
25 gramai | sviestas (nesūdytas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
300 gramų | špinatai |
150 gramų | bulvių |
40 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Trinta aguročių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Žirnių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Koldūnų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
Špinatų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Ridikėliai,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
-
Sviestas, nesūdytas,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Špinatai,
300 gramų -
Bulvės,
150 gramų -
Svogūnai, laiškai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuploviau ir nusausinau špinatus.
Nulupau ir kubeliais supjausčiau bulves.
Ištirpinau sviestą keptuvėje ir pakepinau svogūnų laiškus ir supjaustytus špinatus.
Viską sudėjau į puodą, pripiltą 1,5 litro vandens. Pridėjau druskos, pipirų. Kai užvirė, primažinau ugnį ir viriau 30 minučių.
Kai sriubą nukėliau nuo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau grietinę ir viską sutryniau su elektriniu trintuvu.
Kartu su sriuba pateikiau supjaustytų ridikėlių. Skanu su balta duona :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...