8 gabalai | vištiena ( šlaunelių mėsa ) |
1 skardinė | ananasų (konservuoti (žiedai)) |
3 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (vištienai,su druska) |
70 gramų | sūris (tarkuotas) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsniukai
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Troškinta antis su svogūnais
- Skanus viščiukas
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Naminės mini tortilijos
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Vištienos file kepsnys
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Bulvių košė su vištiena
- Vištienos širdelių blyneliai
- Vištienos kepsniukai
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Višta ant alaus butelio
- Vaisiais įdaryta višta
- Marinuoti vištos sparneliai
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Vištiena jogurto marinate
- Vištienos kulšelės tešloje
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
Vištiena su anansų žeidais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
8 gabalai -
Ananasai, konservuoti (žiedai),
1 skardinė -
Prieskoniai, vištienai,su druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Sūris, tarkuotas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir užpilti konservuotų ananasų sirupu. Palaikyti apie 30 min, jei yra galimybė palikti per naktį.
Vištieną imti iš marinato ir apkepti ant įkaitinto aliejaus. Kepama, kol paraus iš abiejų pusių.
Apkeptą vištieną dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėti ananaso žiedą, o į ananaso viduriuką pridėti sūrio, juo apiberti ir patį ananasą. Į skardą įpilti porą šaukštų konservuotų ananasų sirupo.
Iki 170°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 10 – 15 min.
Skanaus.