Paprikų ir aviečių uogienė
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 paprika (raudonos)
200 aviečių
1 citrinos ((sultys))
1 citrinos ((žievelė))
500 gramų „dansukker“ cukrus uogienėms
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.

Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Paprikų ir aviečių uogienė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Labai skanu su kietuoju sūriu, taip pat puikiai tinka su ant grotelių ar kepsninėje keptais patiekalais.

Nuplikykite ir nulupkite paprikas, pašalinkite kotelius ir sėklas. Tada paprikas sutrinkite. Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir pavirkite 5 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų