4 stiklinės | vanduo |
2 stiklinės | ryžiai |
300 gramų | vištienos filė |
250 gramų | lečo |
3 vienetai | morkos |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Vištiena su apelsinais
- Kepta višta su obuoliais
- Kepta kurapka
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Troškinta antis su svogūnais
- Skanioji vištytė
- Naminės mini tortilijos
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Vištiena grybų padaže
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Maltos vištienos kebabas
- Vištiena su daržovėmis
- Traškios vištienos juostelės
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Vištienos kepsneliai
Laukinis ryžių plovas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vanduo,
4 stiklinės -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Vištienos filė,
300 gramų -
Lečo,
250 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ant laužo statykite puodą, pilkite vandenį ir laukite kol užvirš. Tuo metu nuskuskite morkas ir supjaustykite jas rutuliukais. Vištieną supjaustykite kubeliais.
Užvirus vandeniui, pilkite druskos ir berkite ryžius, morkas ir smulkintą vištieną. Uždenkite.
Karts nuo karto pamaišykite, kad ryžiai neprisviltų. Prireikus, įpilkite daugiau vandens.
Baigiant virti, kai vanduo beveik išgaruos, sudėkite lečo ir visus prieskonius.
Gerai išmaišykite ir, uždengę, nukelkite nuo ugnies. Skanaus!
Komentarai (5)
-
Augustas
2019-02-14 16:25
Papraščiausias ir geriausiai suprantamas plovo receptas internete! Ačiū, skanu!
-
mantė
2016-11-04 21:58
noriu pasigaminti plokśtainy