Sugrūdame česnakus ir išmaišome su kambario temperatūros sviestu, krapais, druska ir pipirais. Sviesto ir prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Aptepame majonezu ir paliekame 1 valandai.
Į vidų pridedame bulvių griežinėlių. Bulvių pridedame ir į kepimo rankovę. Į rankovę įdedame ir pačią vištą. Užrišame kepimo rankovės kraštus.
Kepame 200-220° C orkaitėje 1-1,5 valandos.
Keptas viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
60 gramų | sviestas |
1 kilogramas | bulvių |
15 gramų | krapai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
1 vienetas | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Kepta vištiena
- Kepta žąsis su obuoliais
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Višta su apelsinais
- Vištienos troškinys
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Ant grotelių kepta višta
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištiena su sojų daigais
- Vištiena su persikais ir kariu
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Kepta antis su obuoliais
- Įdaryta velykinė antis
- Svarainiais įdaryta antis
- Kepta antis su grybais
Keptas viščiukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
60 gramų -
Bulvės,
1 kilogramas -
Krapai,
15 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Vištiena,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūdame česnakus ir išmaišome su kambario temperatūros sviestu, krapais, druska ir pipirais. Sviesto ir prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Aptepame majonezu ir paliekame 1 valandai.
Į vidų pridedame bulvių griežinėlių. Bulvių pridedame ir į kepimo rankovę. Į rankovę įdedame ir pačią vištą. Užrišame kepimo rankovės kraštus.
Kepame 200-220° C orkaitėje 1-1,5 valandos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...