Įkaitinti orkaitę iki 220° C.
Kepimo indą patepkite aliejumi.
Sudėkite menkės gabaliukus.
Nulupti avokadą, išimti kauliuką ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Ant menkės uždėti avokado gabalėlių. Ant viršaus uždėti krevetes.
Bazilikus sumaišyti su prieskoniais.
Sutarkuoti sūrį.
Ant viršaus užpilti grietinėlės ir užberti sūrio. Apibarstyti prieskonių mišiniu (bazilikas, druska ir t.t.).
Kepti 15-20 minučių.
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | krevetės be kevalo |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska (su jodu) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
300 gramų | menkės (filė) |
2 valgomieji šaukštai | bazilikas (šviežias, sukapotas) |
1 vienetas | avokadų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Žuvis su alyvuogėmis
- Marinuota žuvis su padažu
- Karosai grietinėje
- Keptas upėtakis
- Silkės apkepas su ryžiais
- Lazanija su lašiša
- Keptas ungurys
- Farširuota lydeka
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Krevečių užkepėlė
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Bulviniai krabų blyneliai
- Žuvies paplotėliai
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Žuvies pudingas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Keptas karpis tešloje
- Žuvies blyneliai
Kepta menkė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska, su jodu
- Juodieji pipirai, malti
-
Menkės, filė,
300 gramų -
Bazilikas, šviežias, sukapotas,
2 valgomieji šaukštai -
Avokadai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 220° C.
Kepimo indą patepkite aliejumi.
Sudėkite menkės gabaliukus.
Nulupti avokadą, išimti kauliuką ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Ant menkės uždėti avokado gabalėlių. Ant viršaus uždėti krevetes.
Bazilikus sumaišyti su prieskoniais.
Sutarkuoti sūrį.
Ant viršaus užpilti grietinėlės ir užberti sūrio. Apibarstyti prieskonių mišiniu (bazilikas, druska ir t.t.).
Kepti 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...