Sumaišykite garstyčias su medumi, prieskoniais ir iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Gautu mišiniu įtrinkite žuvies gabaliukus.
Sudėkite lašišą ant kepimo skardos, išklotos kepimui skirtu popieriumi.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Kepta lašiša su medaus marinatu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai sumalti) |
400 gramų | lašiša (filė) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | medus (skystas) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvytės tešloje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Midijos su špinatais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Orkaitėje kepta lašiša
- Skani zuvytė
- Sočiausioji pica
- Saldžiarūgštė silkė
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies blynukai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
Kepta lašiša su medaus marinatu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, šviežiai sumalti
-
Lašiša, filė,
400 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus, skystas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite garstyčias su medumi, prieskoniais ir iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Gautu mišiniu įtrinkite žuvies gabaliukus.
Sudėkite lašišą ant kepimo skardos, išklotos kepimui skirtu popieriumi.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...