Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.
Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | pomidorai |
1 skiltelė | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
60 gramų | kremas (sūrio, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lydekos kepsneliai
- Žuvies blynukai
- Pyragas su lašišos įdaru
- Žuvies kotletai
- Margaritos žuvies apkepas
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Žuvies pudingas
- Marinuota stinta
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Sojos kepsniai su lašiša
- Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
- Itališki koldūnai
- Pica su lašiša
- Žuvies maltiniai
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Kepta jūros ešerio filė su grikiais
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Folijoje keptas karpis
- Silkė pataluose
- Jūros gėrybių šašlykas
Keptas upėtakis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 skiltelė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kremas, sūrio, fermentinis,
60 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...