Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.

Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | pomidorai |
1 skiltelė | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
60 gramų | kremas (sūrio, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Itališki koldūnai
-
Tešloje kepta silkė
-
Keptas ungurys
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvis pagal Ingą
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Lašišų šašlykai
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvies troškinys
-
Farširuota lydeka
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Keptos seliavos
-
Skumbrė kepta orkaitėje
Keptas upėtakis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 skiltelė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kremas, sūrio, fermentinis,
60 gramų - Druska
Gaminimo eiga:
Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...