Žuvies pudingas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 600 gramų | žuvis (file) |
| 150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 50 gramų | špinatai |
| 50 gramų | žiediniai kopūstai |
| 100 gramų | morkos |
| šiek tiek | augalinio aliejaus |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
2.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
3.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
4.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
6.
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Karališkas Grill otas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Nuostabioji paelija
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Tagliatelle all`astice
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Troškinta lydeka
-
Kepta žuvies filė
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Tešloje kepta lašiša
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Tešloje kepta silkė
Žuvies pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, file,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Špinatai,
50 gramų -
Žiediniai kopūstai,
50 gramų -
Morkos,
100 gramų - Augalinis aliejus
-
Druska,
2 žiupsneliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
