
Žuvies pudingas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | žuvis (file) |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | špinatai |
50 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | morkos |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
2.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
3.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
4.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
6.
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša „My little secret“
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Žuvies šašlykai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Žuvis su brokoliais
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta menkė
-
Sicilijos ešerys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Žuvies blynukai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Karosai grietinėje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Rūkyti naminiai vijūnai
Žuvies pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, file,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Špinatai,
50 gramų -
Žiediniai kopūstai,
50 gramų -
Morkos,
100 gramų - Augalinis aliejus
-
Druska,
2 žiupsneliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...