![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žuvies pudingas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | žuvis (file) |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | špinatai |
50 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | morkos |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
2 žiupsneliai | druska |
3 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
2.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
3.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
4.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
6.
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Kepta stinta su krapais
-
Žuvies apkepas
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Keptos midijos su sūriu
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Žuvies pudingas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žuvis, file,
600 gramų -
Grietinėlė, 35%,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Špinatai,
50 gramų -
Žiediniai kopūstai,
50 gramų -
Morkos,
100 gramų - Augalinis aliejus
-
Druska,
2 žiupsneliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...