
Žuvies paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (kukurūzų) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | vynas (baltas) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kalmarai
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Kepta aštri menkė
-
Skani zuvytė
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvies pyragas
-
Kepti karosai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Midijų šašlykai
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Žuvies kukuliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
Žuvies paplotėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krakmolas, kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas - Sojos padažas
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Salotos
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...