
Žuvies paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (kukurūzų) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | vynas (baltas) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Žuvis su cukinija
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Suktinukai
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Silkė su svogūniukais
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Šutintas upėtakis
-
Lazanija su lašiša
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Žuvies filė
-
Eršketas šampane
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Keptas karpis tešloje
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Midijų šašlykai
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
Žuvies paplotėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krakmolas, kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas - Sojos padažas
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Salotos
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...