![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žuvies paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (kukurūzų) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | vynas (baltas) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Karpis, šutintas aluje
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Troškinta žuvis
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Troškinta lydeka
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Virta žuvis tešloje
-
Nuostabioji paelija
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Žuvies pyragas
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Keptos seliavos
-
Kepta lašiša
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Keptas upėtakis
Žuvies paplotėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krakmolas, kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas - Sojos padažas
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Salotos
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...