
Žuvies paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (filė) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (kukurūzų) |
šiek tiek | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | vynas (baltas) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Lašišos kepsneliai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Lašiša garuose
-
Virta žuvis tešloje
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Troškinta lydeka
-
Šamų kotletukai
-
Žuvies pyragas
Žuvies paplotėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Krakmolas, kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas - Sojos padažas
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vynas, baltas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Salotos
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė (be kauliukų) sumalama mėsamale ir sumaišoma su kukurūzų krakmolu ar miltais, kiaušinio tryniu, aliejumi, prieskoniniais žalumynais, vynu ir atskirai su cukrumi išplaktu baltymu. Iš žuvies masės padaromi paplotėliai, kurie pakepinami, kol iš abiejų pusių apsitraukia šviesiai auksine plutele. Po to jie išilgai supjaustomi ir papuošiami salotų lapais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...